free html templates

METMUSIC STIMULEERT EN ONDERSTEUNT DE DEELNAME AAN PIANO CONCOURSEN


Metmusic stimuleert en ondersteunt leerlingen om vooral deel te nemen aan gerenommeerde piano concoursen.

Metmusic stimuleert pro-actief de deelname  aan concoursen door specifieke coachingstrajecten en doelgerichte workshops.        

Piano concoursen. Zoals het YPF Concours, het Steinway Concours of het Concertgebouw Concours en het Internationale Liszt Piano Concours.

Hierbij gaat het vooral om zelf ervaring op te doen en niet direct om het winnen van de prijzen. En te ervaren hoe andere pianisten musiceren.

Voor info over en de internetadressen van de verschillende concoursen,                

zie de links hieronder info concoursen

Steinway Piano Concours  - Rijke historie

Het Steinway Piano Concours kent een rijke historie en bestaat al meer dan 70 jaar. Vele grote namen hebben deelgenomen aan het concours. De doelstelling van het concours is tweeledig: enerzijds stimuleert het jonge pianisten in hun spel en muziekbeleving, anderzijds biedt het jong talent een podium. 


Young Pianist Foundation (YPF)

"What the Young Pianist Foundation does for the young piano talents in the Netherlands is unique and essential to their artistic development. Thanks to the competition the level of playing has remarkably increased in recent years." – Jan Wijn


Koninklijk Concertgebouw Concours

Ben je tussen de 9 en 14 jaar en wil je een keer optreden in Het Concertgebouw? Meld je dan nu aan voor het Koninklijk Concertgebouw

Concours 2020! Dit is dé muziekwedstrijd voor kinderen!

International Liszt Concours 

De 12e editie van de Liszt-competitie vindt plaats tussen 17 en 28 maart 2020, in TivoliVredenburg Utrecht. Voor het eerst introduceert de wedstrijd een centraal thema: Beethoven, gezien door de ogen van Franz Liszt.

Copyright (c) 2020 METMUSIC / INNER-MASTERY