METMUSIC STIMULEERT EN ONDERSTEUNT DE DEELNAME AAN PIANO CONCOURSEN


METMUSIC stimuleert en ondersteunt actief talentvolle leerlingen om vooral deel te nemen aan gerenommeerde piano concoursen.                    

 Zoals het Steinway Concours , het Concertgebouw Concours of het YPF Concours,

Hierbij gaat het vooral om zelf ervaring op te doen en niet direct om het winnen van de prijzen.  Bovendien ervaren leerlingen hoe andere uitvoerende pianisten musiceren.

Voor info over en de internetadressen van de verschillende concoursen,                

zie de links hieronder

Rijke historie van Het Steinway Pianoconcours

Het Steinway Pianoconcours kent een rijke historie en bestaat al meer dan 70 jaar. Vele grote namen hebben deelgenomen aan het concours. De doelstelling van het concours is tweeledig: enerzijds stimuleert het jonge pianisten in hun spel en muziekbeleving, anderzijds biedt het jong talent een podium. 


Koninklijk Concertgebouw Concours

Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud en bespeel je een muziekinstrument? Geef je dan op voor het Koninklijk Concertgebouw Concours. Je kunt je opgeven tot en met zondag 2 april 2017! 


the Young Pianist Foundation 

"What the Young Pianist Foundation does for the young piano talents in the Netherlands is unique and essential to their artistic development. Thanks to the competition the level of playing has remarkably increased in recent years." – Jan Wijn

Copyright (c) 2024 METMUSIC / INNER-MASTERY